header Facebook Twitter Facebook Twitter
image
image HOME
image KAMERS
image BRUIDSSUITE
image RESERVEREN
image CADEAUBON
image OMGEVING
image GASTENBOEK
image UIT ETEN
image FOTOBOEK
image DUOMASSAGE
image BLOG
image CONTACT
   
NATUURKAMPEERTERREIN

EEN CADEAUBON VAN KLEIN GROENBERGERGEN

Wilt u uw partner, buren, collega, vrienden, vriendinnen, ouders, schoonouders, of familieleden verrassen met een origineel cadeau? Wilt u een bruidspaar verrassen met een overnachting? Dan is deze cadeaubon wellicht iets wat u zoekt.

Hoe werkt het?
Als gever bepaalt u zelf hoeveel nachten iemand in bed & breakfast Klein Groenbergen verblijft, evenals het aantal personen. De prijzen van overnachtingen worden genoemd op de pagina reserveren. U kunt zelf een originele tekst schrijven op de achterzijde van de bon. Desgewenst kunt u deze eerst uitprinten en dan handmatig beschrijven. Vervolgens stuurt u een berichtje naar bed & breakfast Klein Groenbergen met uw N.A.W.- gegevens en ook de gegevens van de ontvanger van de cadeaubon. Ook geeft u aan hoeveel nachten de ontvangers in de b&b verblijven. Een unieke code ontvangt u van ons wanneer u het verschuldigde bedrag naar onze bankrekening heeft overgemaakt. Deze code plaatst u op de cadeaubon.

De ontvangers kunnen zelf een reservering maken door middel van het invullen van het reserveringsformulier op de website en vermelden hierop de unieke code. Na ontvangst van dit formulier sturen wij zo spoedig mogelijk een bevestiging terug.

CADEAUBON
klik op de afbeelding om deze cadeaubon
te downloaden en te printen.


 
B&B Klein Groenbergen
Nieuwe Steeg 18
3956 RD Leersum
M. 06 83246534
E. info@kleingroenbergen.nl
KvK 30.26.56.34.00.00
NL84RABO0138188041