header Facebook Twitter Facebook Twitter
image
image HOME
image KAMERS
image BRUIDSSUITE
image RESERVEREN
image CADEAUBON
image OMGEVING
image GASTENBOEK
image UIT ETEN
image FOTOBOEK
image DUOMASSAGE
image BLOG
image CONTACT
   
NATUURKAMPEERTERREIN
GASTENKAMERS

HEUVELRUGKAMER EN GROENELANDKAMER
Als gast beschikt u over een privé ingang met eigen sleutel van uw ruime appartement, "uitgeslapen" bedden, een frisse douche gelegenheid en een kitchenette met een goed gevulde koelkast, een magnetron en alle benodigdheden voor een prettig verblijf. Op een door u gewenst tijdstip wordt in uw appartement in een fraaie ontbijtkist een royaal en stevig ontbijt geserveerd. Een kist vol aangename verrassingen zoals vers gekookte eitjes van eigen scharrelkippen en verschillende producten uit de streek.

Op mooie zomerochtenden  wordt de ontbijttafel gedekt onder de oude notenboom. Aan de zuidwest zijde geniet u op uw eigen terras van het uitzicht, de rust, de koeien in de weide en in de avond van een fraaie zonsondergang.


Een map met uitgebreide informatie over activiteiten in de omgeving ligt voor u klaar, evenals fietskaarten, wandelroutes en O-V informatie. Ook zijn er op de kamers spelletjes, tijdschriften, boeken, televisie en een draadloze internetverbinding. De gastenkamers zijn rookvrij. Parkeren kan op eigen terrein en uw  fietsen staan in een afsluitbare stalling evenals de fietsen die u bij ons kunt huren. Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 15.00 uur, de kamer is op de dag van uw vertrek beschikbaar tot 11.00 uur. 

 
B&B Klein Groenbergen
Nieuwe Steeg 18
3956 RD Leersum
M. 06 83246534
E. info@kleingroenbergen.nl
KvK 30.26.56.34.00.00
NL84RABO0138188041