header Facebook Twitter
image
image HOME
image KAMERS
image BRUIDSSUITE
image RESERVEREN
image CADEAUBON
image OMGEVING
image GASTENBOEK
image UIT ETEN
image FOTOBOEK
image DUOMASSAGE
image BLOG
image CONTACT
   
NATUURKAMPEERTERREIN

LOGEREN IN EEN NATUURLIJKE OMGEVING

Het Landgoed Broekhuizen met een prachtig wandelpark ligt op loopafstand. In Restaurant Voltaire kunt u terecht voor koffie/thee, lunch en diner. Op korte afstand ligt het Leersumseveld, een schitterend heidegebied met 3 vennen en broedgebied voor vele soorten vogels. Via een Klompenpad bereikt u Amerongen met een mooi kasteel waar u een rondleiding niet mag missen. Vanaf een mooi gelegen uitzichtpunt kan het rivieroeverreservaat de Amerongse Bovenpolder uitgebreid bekeken en bewandeld worden.

De mooiste wandel- en fietstochten kunnen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug gemaakt worden; door uitgestrekte bossen en heideterreinen, langs zandverstuivingen, open weide gebieden en akkers. Een map met informatie over het ontstaan van dit gebied ligt ter inzage. Het Langbroekerweteringgebied met prachtige kastelen en het specifieke Kromme Rijngebied met hoogstam fruitboomgaarden grenzen aan onze "achtertuin". De Stichtse Lustwarande is een gordel van meer dan 100 landgoederen en buitenplaatsen en loopt langs de zuidwestflank van de Utrechtse Heuvelrug van De Bilt tot Rhenen.

De mountainbikeroutes over de Utrechtse Heuvelrug zijn de mooiste routes in Nederland: een 100 km. aaneengesloten en goed onderhouden parcours. U hebt een vignet nodig, op verzoek kunnen wij een vignet voor u aanschaffen. Gefietst en lekker modderig weer thuis? U gaat altijd met een schone fiets naar huis. Ouwehand’s Dierenpark in Rhenen ligt 15 km. verderop. Wu Wen en Xing Ya vinden het leuk als u een bezoekje brengt.

De Gelderse Vallei en Betuwe liggen op redelijke fietsafstanden. Historie en cultuur vindt u binnen een straal van 15 km. in Amerongen, Doorn, Wijk bij Duurstede, Maarn, Rhenen en Buren. Grotere steden als Utrecht en Amersfoort zijn snel bereikbaar. Klein Groenbergen ligt direct aan het fietsknooppuntennetwerk (tussen 11 en 18) en de LF 4 Midden-Nederlandroute (Den Haag-Enschede v.v.) en op 1 km. van het Trekvogelpad.

 

 

 

 

 
B&B Klein Groenbergen
Nieuwe Steeg 18
3956 RD Leersum
M. 06 83246534
E. info@kleingroenbergen.nl
KvK 30.26.56.34.00.00
NL84RABO0138188041
 
Facebook Twitter